KAFE. BAR. FOOD THL.KRATHSEWN 210 9751536-6988862333

KAFE. BAR. FOOD THL.KRATHSEWN 210 9751536-6988862333
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΗ 20τμ (Αγιου Δημητριου 42)

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΆΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ:ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ (28/4)ώρα έναρξης 17:00

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΡΕΤΡΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΙΩΛΗ

Όνομα: Βαγγέλης
Επίθετο: Τσιώλης
Ημερομηνία γέννησης: 1981
Τόπος καταγωγής: Καρδίτσα
Ομάδα: Άγιος Δημήτριος
Προηγούμενες ομάδες: Αναγέννηση Καρδίτσας, Άγιος Δημήτριος, Πανηλειακός, Πανιώνιος, Καλλιθέα, Θρασύβουλος
Διεθνής: Ελπίδων



-Ποιο ποδοσφαιρικά στοιχεία θα δούμε από τον Άγιο Δημήτριο εντός αγωνιστικού χώρου;«Ο Άγιος Δημήτριος είναι μια δυνατή ομάδα, από την άποψη ότι έχει αποκτήσει έμπειρους παίκτες. Έχει μια πολύ δυνατή έδρα. Αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημά του, όσο καιρό αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες, στη Γ’ δηλαδή, αφού είναι νεοφώτιστη στην Β’ Εθνική. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία στο Πρωτάθλημα, που θα συνδυαστεί με καλές εμφανίσεις»
-Είσαι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και με θητεία σε ομάδες Α’ Εθνικής. Ποιοι οι λόγοι που σε έκαναν να επιλέξεις μια νεοφώτιστη στη Β’ Εθνική ομάδα, όπως είναι ο Άγιος Δημήτριος;«Όπως είπα, ο Άγιος Δημήτριος ήταν μια ομάδα που με βοήθησε πολύ στα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα, να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου, να αποκτήσω εμπειρία στο χώρο. Μετά το πέρασμά μου από το Θρασύβουλο στη Β’ Εθνική, η πρώτη ομάδα που με προσέγγισε και έδειξε ότι πραγματικά ήθελε να επενδύσει πάνω μου ήταν ο Άγιος Δημήτριος. Η πρόταση ήταν δελεαστική, μπορώ να πω ότι ο Άγιος Δημήτριος είναι και η ομάδα της καρδιάς μου, γιατί το γήπεδο απέχει μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι μου. Έχει όλες τις προϋποθέσεις για να κάνει κάτι καλό τα επόμενα χρόνια. Κόσμο έχει, οργάνωση σαν σωματείο έχει και όλα αυτά συνηγόρησαν ώστε να πάρω την απόφαση να έρθω».
-Αν θεωρήσουμε ότι προσωπικά έχεις κάποιο πρωταρχικό στόχο με τον Άγιο Δημήτριο, αυτός ποιος είναι;«Σίγουρα κρυφός στόχος δικός μου και των συμπαικτών μου είναι να ανέβει η ομάδα στην ‘Α Εθνική. Αλλά, πρέπει να είμαστε πάνω από όλα ρεαλιστές. Στόχος φέτος είναι να έχουμε μια καλή πορεία»
-Είχατε κάποιους τραυματισμούς στην προετοιμασία, που σε συνδυασμό με την απειρία της κατηγορίας, πιστεύεις ότι θα σας δημιουργήσει προβλήματα στο ξεκίνημα;«Έχουμε κάποιους τραυματισμούς παικτών, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν άμεσα και σε καίριες θέσεις με την εμπειρία τους, αλλά νομίζω ότι έχουμε το υλικό για να καλύψουμε αυτές τις απώλειες. Οι σοβαρά τραυματίες θα επιστρέψουν μετά από αρκετό καιρό, αλλά όπως είπα και πιο πριν έχουμε… βάθος και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές»
Έχεις αντιμετωπίσει στο παρελθόν τους τρεις μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι αποστάσεις ανάμεσα σε αυτούς και τις υπόλοιπες ομάδες θεωρείς ότι έχουν μικρύνει; Είδαμε για παράδειγμα ότι σε φιλικό αγώνα κερδίσατε την ΑΕΚ…«Οι τρεις μεγάλοι είναι αρκετές «σκάλες» παραπάνω και δεν μπορούμε να τους συγκρίνουμε, ακόμη και με Α’ Εθνικής ομάδες, πόσο μάλλον με Β’. Τα στοιχεία πάντως που πρέπει να αντιπαραβάλλει ένας ποδοσφαιριστής Β’ Εθνικής απέναντι σε παίκτες αυτών των ομάδων, είναι το πάθος, η αγωνιστικότητα, το ταλέντο, αν θέλεις. Με όλα αυτά τα στοιχεία μπορείς να κοντράρεις έναν παίκτη αυτών των ομάδων. Γενικότερα θεωρώ ότι λίγοι είναι οι ποδοσφαιριστές αυτοί που κάνουν τη διαφορά. Για παράδειγμα υπάρχουν παίκτες στις τρεις μεγάλες ομάδες που συνάδελφοί τους στη Β’ Εθνική δεν έχουν λιγότερο ταλέντο»
-Μια υπόσχεση να φέρουν αυτά γούρι και στους φίλους του Αγ. Δημητρίου;«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έτσι ώστε και ο κόσμος να χαρεί το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε».
-Ποιος ποδοσφαιριστής θα είναι αυτός που θα αναλάβει ηγετικό ρόλο φέτος στον Αγ. Δημήτριο;«Δε μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη αυτή τη στιγμή. Έχουν αποκτηθεί ποδοσφαιριστές πολύ έμπειροι. Μετά τα πρώτα παιχνίδια και μέσα από αυτά θα φανεί ποιος παίκτης θα τραβήξει το… κουπί περισσότερο από άλλους»


Συνέντευξη στον Παναγιώτη Τσόγκα
(συντάκτης Derby-Sports)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου