KAFE. BAR. FOOD THL.KRATHSEWN 210 9751536-6988862333

KAFE. BAR. FOOD THL.KRATHSEWN 210 9751536-6988862333
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΗ 20τμ (Αγιου Δημητριου 42)

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΆΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ:ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ (28/4)ώρα έναρξης 17:00

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Κόκκαλης: «Να ανεβάσουμε τον Άγιο Δημήτριο»




Την πίστη του πως ο Αγίος Δημητρίος (ομάδα Α’ Αθηνών) θα καταφέρει φέτος να πετύχει ότι δεν μπόρεσε πέρυσι, να πάρει δηλαδή την άνοδο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, εξέφρασε στο www.scorernews.gr o Νώντας Κόκκαλης.
Ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος θα βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό της «Μπάρτσα» για δεύτερη συνεχή χρονιά, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, στην προσπάθεια της διοίκησης των «κυανέρυθρων», αλλά και στις προσωπικές του φιλοδοξίες.
Νώντα, δεύτερη χρονιά που θα αγωνίζεσαι στον Άγιο Δημήτριο, θεωρείς πως και φέτος θα κάνετε πρωταθλητισμό;
«Αν κρίνουμε από την περσινή χρονιά η προσπάθεια θεωρείται επιτυχημένη. Τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο και δυστυχώς στην ισοβαθμία δεν ήμασταν αυτοί που θα παίρναμε το εισιτήριο για την τέταρτη εθνική κατηγορία. Στην ομάδα το κλίμα είναι καλό με δεδομένο ότι παρά την φυγή πρωτοκλασάτων  παικτών η ομάδα ενισχύθηκε με νέους και αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Θετικό επίσης θεωρείται ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο προπονητή».
Είσαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της διοίκησης, ώστε να πρωταγωνιστήσετε και να επιστρέψει ο Άγιος Δημήτριος στις επαγγελματικές κατηγορίες;
«Η Διοίκηση προσπαθεί παρά την οικονομική κρίση. Ο  κόσμος είναι στο πλευρό μας και θέλω να πιστεύω ότι φέτος θα πανηγυρίσουμε ότι δεν καταφέραμε πέρυσι. Να ανεβάσουμε τον Άγιο Δημήτριο στο Περιφερειακό».
Μέχρι που φτάνουν οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;
«Με δεδομένο την ηλικία μου, ευελπιστώ ότι μετά την επιτυχημένη περσινή πορεία και σε συνδυασμό με τις προτάσεις που είχα από την Football League 2, οι οποίες δεν καρποφόρησαν, έχω την αίσθηση πως θα αποδείξω φέτος με τις εμφανίσεις μου ότι αξίζω να αγωνιστώ σε μία μεγαλύτερη κατηγορία».
Ποια είναι η θέση στην οποία αγωνίζεσαι και πιστεύεις σου ταιριάζει περισσότερο;
«Όσο καιρό αγωνίζομαι στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο (7 χρόνια ) έγινα γνωστός από την θέση του σέντερ φορ.  Πάντως,  πέρυσι αγωνίστηκα στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια και ως χαφ και είχα καλές κριτικές. Εγώ όμως θα προτιμούσα να αγωνίζομαι στην θέση του επιθετικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου