KAFE. BAR. FOOD THL.KRATHSEWN 210 9751536-6988862333

KAFE. BAR. FOOD THL.KRATHSEWN 210 9751536-6988862333
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΗ 20τμ (Αγιου Δημητριου 42)

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΆΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ:ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ (28/4)ώρα έναρξης 17:00

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΕΧΑΣΕ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ....


ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΠΟΡΟΥ ΠΕΥΚΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ,Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ.
ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΧΙΣΗ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ 37.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΥΚΗ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Π....Η ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.


Στο 46΄ μετά από κόρνερ ο Φειδάς σηκώθηκε ανενόχλητος στο κέντρο της άμυνας αλλά η κεφαλιά πέρασε άουτ.


Στο 65΄ ωραία ενέργεια του Ροδίτη από δεξιά και γύρισμα της μπάλας στην περιοχή χωρίς ωστόσο, κάποιος επιθετικός του Αγίου Δημητρίου να την βρει


Στο 90΄μετά από σύχγυση στην άμυνα της Πεύκης μεταξύ δύο αμυντικών που γύρισαν την μπάλα με το κεφάλι και του τερματοφύλακα Καραγιάννη, γλίτωσαν οι γηπεδούχοι από θαύμα την ισοφάριση καθώς ο επιθετικός του Μπραχαμίου δεν πρόλαβε να κάνει το…κακό



ΠΕΥΚΗ: Καραγιάννης, Αλεβίζος, Οικονομέας (46΄Πλυθίδης), Καψάσκης ( 1΄Σιέρρας), Ψιλούδης, Παπαγιώργης, Μαρκομιχάλης (57΄λ.τρ Ρόκο), Βάλσαμος, Σακελλαρίου, Ετόκα, Καραμπέτσος.




ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Κελαϊδίτης, Κουφιδάκης, Ελευθεριάδης (46΄Ροδίτης), Φωτουλάκης, Γεωργιάδης, Καλογεράκος (76΄Μαθάς), Δρακόπουλος (46΄Μπιρμπίλης), Φειδάς, Παχάλης, Κοκλίδης, Ραφαηλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου